Подходящ за iPhone на Apple applewatch зарядно устройство ще захранване на база airpods1/2 Силиконов притежател на мобилен телефон, три в едно (черен)
  • New

Подходящ за iPhone на Apple applewatch зарядно устройство ще захранване на база airpods1/2 Силиконов притежател на мобилен телефон,

BGN 18.39

Сума
На склад

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

На задния панел има голям брой дупки за отвеждане на топлината, което прави зареждането на по-хладно и безопасно.Зарядно устройство "три в едно"се равнява на безжично зарядно устройство i Watch, зарядно устройство за мобилен телефон и зарядно устройство Air Pods.В някои случаи ще заменим или отремонтируем му. [Зарядно устройство "три в едно"] зарядно устройство Apple product забележка : нетна база! , универсална поставка за зареждане за всички ваши устройства : зарядно устройство, съвместима със зареждането на Apple watch+Air Pods+i Phone едновременно.Това е бързо зарядно устройство има защита от претоварване на виновните, защита от пренапрежение и защита от претоварване, за да се гарантира вашата безопасност зареждане. [Покупка с увереност] Нашата подкрепа е в режим на готовност по всяко време и бързо реагира в рамките на 12 часа. [Лесно се сглобява и запознат] С подробни инструкции как му е много лесно да се съберат.Вътрешен слой кожеподобного силикон, 100% антистатичен, издържа на случаен сблъсък или драскотини.