Спортна камера, за джогинг Пътуване, колоездене, Гмуркане, каране на ски Подводна Стрелба Цифрова видеокамера за заснемане(черен)
  • New

Спортна камера, за джогинг Пътуване, колоездене, Гмуркане, каране на ски Подводна Стрелба Цифрова видеокамера за заснемане(черен)

BGN 50.96

Сума
На склад

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Този продукт разполага с водоустойчив корпус, който може да се вземе под вода и е водоустойчив около 30 м. 【ВНИМАНИЕ КЪМ снимките】При управлението на носители на камерата може да бързо да изтеглите и запишете на телефон, както и лесно за изтриване и да разглеждате снимки. При управление на средствата за масова информация на камерата да може да бързо да изтеглите и запишете на телефон, както и лесно да се премахне и да разгледате снимки.Този продукт разполага с водоустойчив корпус, който може да се вземе под вода и е водоустойчив около 30 м. 【По-бавно време за ЗАПИС ДВИЖЕНИЕ】по-бавно време за запис движение, да вземете преходен динамичен прекрасен, ще ви внимателно да преживеят всеки кадър интересен момент.【ЛЕСНО УПРАВЛЕНИЕ】С мощна функция за управление с камера и функция за предварителен преглед на камера в реално време, лесен за работа, може бързо да настроите различни опции на камерата.Първоначална парола - 12345678④ След успешното свързване на Wi-Fi отворете приложението и натиснете, за да се свържете камеры⑤ След като се свържете с&nb. По-бавно време за запис движение, да вземете удължат този първи динамиката чудесно, ще ви внимателно да преживеят всеки кадър интересен момент.Видео с камерата може да се играе онлайн, без сваляне.Видео с камерата може да се играе онлайн, без сваляне. 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】C100, подходящи за различни сцени, като например бягане, туризъм, колоездене, гмуркане, каране на ски, сърф, у дома и на закрито, и може да се комбинира с различни аксесоари. C100 е подходящ за различни сцени, като например бягане, туризъм, колоездене, гмуркане, каране на ски, сърф, у дома и на закрито, и може да се комбинира с различни аксесоари. 【УЛАВЯНЕ ПРЕКРАСЕН】C100 може да се носи на гърдите си, лесно да се вземе на пръв поглед по всяко време, никога не губете нито един прекрасен момент, освободи ръцете си, за да разкажа една история от вашата гледна точка.