Selfie Stick, Bluetooth Selfie Стик за iPhone, Samsung, Google Phone и всички други смартфони. Последен модел. Най-добрата селфи-остана на пазара днес! !
  • New

Selfie Stick, Bluetooth Selfie Стик за iPhone, Samsung, Google Phone и всички други смартфони. Последен модел. Най-добрата селфи-остана

BGN 7.99

Сума
На склад

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

НАЙ-СЪВРЕМЕННИ ФУНКЦИИ : Не му позволявайте малък размер, да ви заблуди.Той е лесен за употреба : включете го свържете с устройството и БИНГО!.Той има ГОЛЕМИ ВЪЗМОЖНОСТИ!Той се простира от 7' (18 см) до 32" (80 cm).ти си фотографируешь!Построен е по-стегната, отколкото конкурентите му.Вие също така ще получите 6-месечна гаранция от производителя.Това е 100% гаранция за връщане на пари "БЕЗ ВЪПРОСИ".ИДЕАЛЕН притежателя Добра дръжка на клечка Life Zone 123 Selfie Стик ви дава по-добро сцепление, а с добавленным каишка на китката това удвоява увереност в това, че монопод няма да падне от ръката си.УЛТРА КОМПАКТЕН ДИЗАЙН, благодарение на малък размер (но с голяма производителност) селфи-стик Life Zone 123 лесно се побира в джоба на дънки, малка дамска чанта или малка чанта.Ние с радост ще ви върнем парите, ако не се е налагало!Вие също така ще получите 6-месечна гаранция от производителя.ГАРАНЦИЯ/ГАРАНЦИЯ : Всичко е ПРОСТО.Време за зареждане - 1.Той тежи около 5 унции (148 гр.Той е сигурен, здрав и надежден притежателя на телефона, който е супер силен гумена хватка, съвместимост : Съвместима с всички смартфони, включително iphone на Apple, Samsung, HTC, Microsoft, Nokia, LG и много други IOS, Android и притежава функция selfie stick iexplorer.Изискана е изцяло черен (включително долния капак) - това е модел, който ние предлагаме на вашето внимание.