Електрически Пыльник от Микрофибър, Электростатическая Адсорбция Силен Мотор Електрически Пыльник Бързо се Разширява за Автомобилни интериори(черен)
  • New

Електрически Пыльник от Микрофибър, Электростатическая Адсорбция Силен Мотор Електрически Пыльник Бързо се Разширява за Автомобилни

BGN 71.12

Сума
На склад

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Функция : 1. Как да използвате : 1. Мека коса, четки за : Електрически пыльник прах с точни и меки коси, които могат ефективно почистване на пространствата и ъгли, и те не са лесни, за да падне., Мека четка за коса : Електрическа парцал за прах с тънки и по-меки коса, която може ефективно почистване на пространствата и ъгли, и те не е лесно отваливаются. Лесен за съхранение : Електрически пыльник почистване малък размер, удобен за съхранение и запазване на много космоса, който може бързо да се разшири по време на 5.Спецификация : Тип елемент : Електрически прах Duster Material : ABS Номинално напрежение : DC 3.Спестяване на време : Електрически филтър спестява време и усилия при почистване на прах за по-възрастните хора, което е удобно за почистване. Издърпайте чистящую глава на продукта.5-3 часа за пълно зареждане на Списъка с пакети : 1 x Dust duster1 x USB кабел за зареждане кабель1 x Инструкция.7 VWorking Ток : 200m ABattery Капацитет : 800m Ah (идва с вградена батерия)Непрекъсната употреба : 1.Лесен за съхранение : Електрическа чистящая парцал малък размер, удобен за съхранение и спестява много място, което може бързо да се разширява по време на употреба. Кликнете върху бутона, за да включите машината. Спестяване на време : Електрически филтър спестява време и усилия при почистване на прах за по-възрастните хора, което е удобно за почистване.Электростатическая адсорбция : Електрическа кърпа от микрофибър могат ефективно поглъщат электростатику, лесно премахва прах, без вдигане на прах. Электростатическая адсорбция : Електрическа кърпа от микрофибър могат ефективно поглъщат електростатично, лесно премахва прах, без вдигане на прах. Многофункционален : Филтър може да се използва и като прахосмукачка за автомобилни интериори, дневни, спални, офис, компютър и т.

Item Type:
Electric Dust Duster
Material:
ABS
Rated Voltage:
DC 3.7V
Working Current:
200mA
Battery Capacity:
800mAh (Shipped With Built In Battery)
Continuous Use:
1.5-2 Hours
Intermittent Use:
3-5 Hours
Charging Time:
About 2.5-3 Hours To Fully Charge
Package List:
1 x Dust Duster :
1 x USB Charging Cable :
1 x Instruction :