EchiQ 14 Опаковки Натиснете върху Ноктите Средно са бадем Форми Шило Изкуствени Режийни Ноктите С Дизайн от Изкуствена Ongles Матиран 336 бр.
  • New

EchiQ 14 Опаковки Натиснете върху Ноктите Средно са бадем Форми Шило Изкуствени Режийни Ноктите С Дизайн от Изкуствена Ongles

BGN 7.99

Сума
На склад

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Той е по-здрав след 24 часа, ако използвате лепящи се етикети Отстраняване : Ако използвате самозалепващи се раздели, е 1.НИКАКВО ЛЕПИЛО В ТОЗИ СПИСЪК НЯМА. Внимателно почистете и отполируйте естествен нокът.Ако използвате течен клей, а след това, моля, използвайте вода, за премахване на лепило, за да помогне за отстраняване на ноктите.Лесна за употреба, не трябва да отидете в салон с това.Моля, проверете е-магазина ни за повече информация.МОЛЯ, ПРИГОТВЕТЕ ЛЕПИЛО ЗА СЕБЕ СИ. Качеството на ноктите : Тези накрайници за нокти са изработени от висококачествени и екологично чист материал ABS, който не е токсичен за вас, което ви гарантира сигурна и комфортна опит , той може да продължи около 1-2 седмици. Матиран дизайн : само 10 размери за всяка опаковка, всички те са матови с розов/червен/телесни/оранжево/черно/бял цвят.Това е предварително разработени режийни нокти мат средно са бадем форма.НИКАКВО ЛЕПИЛО в този списък НЯМА. Употреба : използването на лепило, двустранни стикери.Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Нанесете лепило за нокти или самозалепваща се стикер върху пластмасова капачка(не включително самозалепващи се етикети или лепило за тези нокти). Опитайте се внимателно да изтривате краищата на ноктите, за да не навреди на естествени нокти. Режийни нокти на марката Echi Q : имаме над 500 стилни нокти .ВНИМАНИЕ : Не използвайте, ако естествени нокти са възпалени или инфектирани. Кликнете върху върха и задръжте клавиша в продължение на 30 секунди. Потопете ръката си в топла вода и се държи около 1~2 мунита.