MANHONG Напояване Краен Горшечное Растение Автоматично Поливное Устройство Офис DIY Автоматично Капково Напояване Поливное Устройство Празнични Пътни Принадлежност?
  • New

MANHONG Напояване Краен Горшечное Растение Автоматично Поливное Устройство Офис DIY Автоматично Капково Напояване Поливное Устройство

BGN 17.01

Сума
На склад

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Този вид автоматично поливочного устройството е с малки размери, лесен за употреба, подходящ е за бизнес пътувания, и никой у дома не може да се грижи за растения за постигане на целите на автоматичното напояване.Поливането е равномерно, а бавна скорост поливане позволява на почвата за по-пълно усвояване на вода в кореновата зона на растенията. Размер на бутилката е подобна на най-подходящата бутилка от кока-кола, но крупнокалиберная бутилка спортна напитка-не. Можете да добавите течен тор към водата за автоматично торове.Използването на бутилки за напитки като контейнери за съхранение на вода, може да се регулира скоростта на капания, която може да бъде много бавно, до 1 капка/мин.Използването на бутилки за напитки като контейнери за съхранение на вода, може да се регулира скоростта на капания, която може да бъде много бавно, до 1 капка/мин.