Както и Чанти За Жени Изолиран Обяд-Бокс За Жени и Мъже, Сладък Заек Обяд Чанта Изолирано, Цвете Заек Преносим Обяд-Бокс За Момичета, Термален Обяд-Бокс За Работа на ?
  • New

Както и Чанти За Жени Изолиран Обяд-Бокс За Жени и Мъже, Сладък Заек Обяд Чанта Изолирано, Цвете Заек Преносим Обяд-Бокс За Момичета,

BGN 15.99

Сума
На склад

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ГОЛЯМА ЧАНТА ЗА ВЕЧЕРЯ : Тази чанта е за вечеря 10.2x8.3x3.9in, тя разполага с достатъчно място, за да съдържа вашата храна, напитки, плодове и закуски, което ви е необходимо за пикник или на работа. СЛЪНЧЕВАТА ИЗОЛИРАНО ЧАНТА ЗА ОБЯД : Материал чанти за обяд-Оксфорд тъкан, която може да се запази храната свежа/ топла/ студена в продължение на много часове.Отлични материали от заведения за хранене мъкна чанти могат да гарантират свежестта на храната и да отговарят на стомаха. Слънчевата ПРЕНОСИМА ЧАНТА ЗА ОБЯД : Ние използваме гладка ципа и портативен дизайн, които правят нашите чанти за обяд много прости в застегивании/разопаковане.Голяма откриващата дизайн на чанти за обяд улеснява нейното съхранение и организация.За многократна употреба обяд-бокс е с подсилена дръжка отгоре, за да се осигури лесна преносимост. ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ : Ако сосът ще се пролее вътре, просто избършете пакет за обяд влажна кърпа или кърпички.Не мийте с вода, просто търкане на място.Такава е изолиран чанта за хранене може да ви спести вашето жизнено време и усилия. МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ ЧАНТИ ЗА ОБЯД : Тази чанта за обяд може да се използва като чанта-хладилник, чанта за пикник или друга чанта със стилен външен вид, той е подходящ за жени и мъже.Нашите обяд - бокс е идеален за обяд в офиса, в училище, на плажа ,риболова и още много други.И са идеален подарък за семейството или приятели.