Комплект дюзи bizofft MK8, Резба M6 Лесна инсталация Екструдер Дюза Точния Дизайн, Ефективен, Надежден 1,75 мм Входящ диаметър за Смяна на 3D принтер(Дюза MK8 0,4 мм)
  • New

Комплект дюзи bizofft MK8, Резба M6 Лесна инсталация Екструдер Дюза Точния Дизайн, Ефективен, Надежден 1,75 мм Входящ диаметър

BGN 62.00

Сума
На склад

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Висококачествен месинг материал] Дюза MK8 произведени от висококачествен латунного материал, с гладка и лъскава и дълъг живот, лесно се инсталира и да се замени. [Лекота на инсталиране на] Экструзионное дупка центрировано и концентрично, диаметър на отвора елегантен, дърворезба чиста, и той свързва с M6 за лесна инсталация.Начин на приложение : Преди употреба извадете старите аксесоари и да ги замени с нови. [Лекота на инсталиране на] Экструзионное дупка центрировано и концентрично, диаметър на отвора елегантен, дърворезба чиста, и той свързва с M6 за лесна инсталация. [20 броя] В опаковка 20 броя медни струйници MK8, което е достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди в замяна на струйници екструдер. [Висококачествен месинг материал] Дюза MK8 произведени от висококачествен латунного материал, с гладка и лъскава и дълъг живот, лесно се инсталира и да се замени.24 in Осъществяване Списък : 20 x MK8 Дюзи Kit1 x Кутия за съхранение.

Item Type:
MK8 Nozzle Kit
Material:
Bras
Input Diameter:
Approx. 1.75 mm / 0.07in
Thread:
M6
Hex Diameter:
Approx. 6mm / 0.24in
Package List:
20 xMK8 Nozzle Kit1 x Storage Box :