Unchiso 5D САМ Диамантена Живопис на Номер Комплекти за Възрастни и Деца Кръгла Бормашина 5D Диамантена Живопис на Околната среда Занаяти Пълна Диамантена Бродерия Тек?
  • New

Unchiso 5D САМ Диамантена Живопис на Номер Комплекти за Възрастни и Деца Кръгла Бормашина 5D Диамантена Живопис на Околната среда

BGN 36.79

Сума
На склад

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Това е просто платно. 【Dimond paintings for adults комплекти with HD Платно】САМ Diamond пъзел round пробийте with high clear printing oil canvas е водоустойчив и има гладка текстура, самият модел е лепкава фон и пластмасов плот, за да запишете картина лепкава, а след това и скъпоценни камъни ще се държа, така че да можете лесно завършена картина 5 D картина.Използвайте книга или ръка, за да натиснете диаманти, за да се уверите в тяхното съдържание. За да се избегне гънки, не слагайте платно. Diamond фигура трябва да се поддържат чисти, в противен случай това ще се отрази на силата на сцепление. Диамант несъедобен, не позволявайте на децата да играят, за да се избегнат инциденти, като преглъщане.Преследването диамант живопис, може не само да изпитат чувство за постижение, емоционална преструктуриране, премахване на стреса, повишаване на увереността в себе си и постоянство, да се култивира търпение.Насладете се на чувството, че вие сте художник. За повече информация, моля, вижте "Unchiso". 【Уникален подарък за семейството и приятелите】САМ paint with diamonds full пробийте това е нова от най-популярните продукти.забележка : 1. Продуктът не съдържа дограма.Do не выставляйте твърде много недовършена областта на платното, за да платно не се губи лепкавост. 【Стенен декор】Тези кристални диамантени картини-идеална украса за декориране на вашата всекидневна, спалня, офис, ресторант, бар или друго място, където искате да съответства на различен стил декорация.Пълен кръг diamond процесът на рисуване е проста, леко залепете на диаманти на съответния платно, ако положението не е много добро, вие трябва правилно да регулирате позицията на диамант.Това ще позволи на ума си да се скитат и да се чувстват като стресът се стопява, когато създавате прекрасен изкуството САМ diamond art-подходящ за възрастни, деца и начинаещи.