Emoshayoga САМ Портфейл Модел Лесно Съхранява Висок Коефициент на Сигурност Акрилни Портфейл Шаблон за Рязане на Кожени Модели
  • New

Emoshayoga САМ Портфейл Модел Лесно Съхранява Висок Коефициент на Сигурност Акрилни Портфейл Шаблон за Рязане на Кожени Модели

BGN 15.35

Сума
На склад

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Спецификация : Тип елемент : Акрил модел чантата Материал : акрил Функция : Може да се използва модел, за да направи монета purse Finished Стил : Монета purse Hardware Линк : Zipper Material Описание : Approx. Със строг контрол на качеството и осигуряване на качество, висок коефициент на сигурност, може да се използва с мир на ум.Със строг контрол на качеството и осигуряване на качество, висок коефициент на сигурност, може да се използва с мир на ум.Прозрачна акрилна версия, много удобна за рязане на кожени модели.С помощта на висококачествен акрилен материал, лесен за съхранение, може да се използва в продължение на дълго време.Размер : прибл.Акрил модел идва със слой защитно фолио от крафт-хартия за предотвратяване на драскотини по време на транспортиране и може да бъде разкъсан далеч.Функция : 1.Може да се използва модел за вземане на портфейл за монети, сладко и красиво, много практично. Твърда кожата, като растителната мека кожа, се препоръчва да се режат по линия на фигурата с шило или нарязани директно кожен нож. Може да се използва модел за вземане на портфейл за монети, сладко и красиво, много практично. 1-2 инча (само за справка)Препоръки : 1. Акрил модел идва със слой защитно фолио от крафт-хартия за предотвратяване на драскотини по време на транспортиране и може да бъде разкъсан далеч. С помощта на висококачествен акрилен материал, лесен за съхранение, може да се използва в продължение на дълго време.

Item Type:
Acrylic Wallet Template 
Material:
Acrylic
Function:
Can use the model to make a coin purse
Finished Style:
Coin purse
Hardware Reference:
Zipper
Material Description:
Approx. 1-2 inches (for reference only)
Recommendations:
1. Hard leather, such as vegetable soft leather, is recommended to be cut along the pattern line with an awl, or cut directly with a leather knife. :
2. For some leather processed by special crafts, the leather cannot be marked with an awl, so it needs to be cut with a stroke. :
Size:
Approx. 15.2cm / 6in
11.5cm / 4.5in :
4.8cm / 1.9in :
9cm / 3.5in :
6.7cm / 2.6in :
14.3cm / 5.6in :
4.7cm / 1.9in :
5.5cm / 2.2in :
9.8cm / 3.9in :
Package List:
6 x Acrylic Wallet Template :