1 Опаковане. Зарядно устройство, Съвместимо с Fitbit Versa/Versa Lite/Versa SE (не за Versa 2/3), 3,3 метра/100 см Преносимото USB-кабел за зареждане, Кабел за Зарядно Зарядно устройство Пос?
  • New

1 Опаковане. Зарядно устройство, Съвместимо с Fitbit Versa/Versa Lite/Versa SE (не за Versa 2/3), 3,3 метра/100 см Преносимото

BGN 7.19

Сума
На склад

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

-Висококачествен кабел от материал TPE 1 м/3,3 ft : здрав, с висока еластичност, издръжливи и за дълголетие.Ако часовникът е с защитен калъф, тогава те няма да работят.Не е подходящ за versa2/3)., Осигуряват висока ефективност и по-висока стабилност на зареждане).Безопасен материал : Вграден регулатор на напрежение предпазва часовника от увреждане на претоварване на работен ток и къси закриването по време на употреба (Забележка : Нашето зарядно устройство versa може да бъде свързан към източник на захранване от USB на КОМПЮТЪР, лаптоп, преносим компютър и т. Зарядно устройство ще захранване на поставка, предназначена само за часа Fitbit Versa 1, а не за други модели.Здрав кабел е Съвместим с Fitbit Versa, Versa Special Edition и Versa Lite Edition. Напрежение на зареждане : 5-Плътна конструкция за връзка : идеален за вашия Fitbit Versa и държи на зарядното устройство на място за надеждно зареждане., И вие не трябва да отнемат лентата Fitbit Versa при зареждане с помощта на това зарядно устройство.Лесна инсталация с правилните установените контакти, ви дава по-бърза скорост на зареждане (Забележка : 1.Fitbit Versa Watch не е включена в комплекта.Лесен за използване : Компактен и лек дизайн, удобен за туристи и бизнес потребители.