Bluetooth Remote & Page Turner Control - Можете да използвате, за да превъртате видео за Tiktok и управление на възпроизвеждане/пауза на видео - Той може да работи с повечето мобилни тел?
  • New

Bluetooth Remote & Page Turner Control - Можете да използвате, за да превъртате видео за Tiktok и управление на възпроизвеждане/пауза

BGN 7.91

Сума
На склад

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Tik Tok Remote】НЕ е нужно Да използвате пръст, за да се плъзгат видео по Tik Tok. 5 : Някои класически игри, като паркур, които само трябва да се плъзгат нагоре и надолу, наляво и надясно, може да се управлява с помощта на това дистанционното управление, без значително забавяне. 【Други функции】Този универсално дистанционно управление може да възпроизвежда/спира на музика или видео на повечето медии/социални платформи като Youtube, Facebook, и т. 3 : Можете да използвате тази дистанционно управление за бързо превъртане напред и назад и изключване на звука с един ключ за всички програми за гледане на видео като You Tube. 2 : Камера на мобилен телефон може да се контролира това дистанционно управление.Този безжичен Page Turner може да се използва за повечето приложения, електронни книги, като например Kinld app, Aldiko Book Reader, AIReader, Foxit PDF Reader и т.0 Батерия продукт : бутон на батерия CR2032 размери на продукта : 48 мм×3 mm×11 mm Тегло : 18 гр Цвят на продукта : черен; бял; червен; зелен Опаковка : 1×Bluetooth дистанционно затвор, 1 х батерия, 1×ремък, 1×инструкция Основна функция : 1 : Включете страница и поставяйте лайки на видео Tik Tok, и може да работи предимно без ръце при гледане на видео. 4 : Софтуерни приложения за електронни книги и уеб страници, които се обръщат отляво и отдясно на страницата, могат да се завърта от разстояние с помощта на дистанционно управление. Той също така може да управлява превъртате слайда представяне в съответните приложения, като MS Power Point, Google Slides, PDF, ACD See, и т.