Бопретти Машина За Подстригване на Коса Водач на Кутията Електрическа Машина За Подстригване на Коса резервни Части Електрическа Машинка за подстригване За Коса-?
  • New

Бопретти Машина За Подстригване на Коса Водач на Кутията Електрическа Машина За Подстригване на Коса резервни Части Електрическа

BGN 9.59

Сума
На склад

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Висококачествени материали и добра изработка на производство осигуряват нейната устойчивост и практичност.Произведена от професионално оборудване, притежаващо стабилност, може да се купи с увереност.Дизайн на разумна и може да се използва за подмяна на счупени електрически машинки за стригане.Интелигентен дизайн го прави лесен за работа, спестява време и енергия.Класически гальванический процес го прави красив по цвят и деликатни външен вид.Описание на Този електрически аксесоар за подстригване произведени от внимателно висококачествени и издръжливи материали.Той има дълъг срок на служба и може добре да ви служи.Това е подходящ продукт за подмяна на стари или счупени електрически аксесоари за подстригване на коса.Гениален дизайн и добра изработка го правят добър опит за използване за вас.Характеристики - цвят златен сребрист - Материал ABS - Размер 4. 00 X2. 00 X0. 50 см 1. 57 X0. 79 X0. 20 инча - Висококачествени материали и добра изработка гарантират за своята надеждност и практичност.- Дизайн на разумна и може да се използва за подмяна на счупени електрически машинки за стригане.- Класически гальванический процес го прави красив по цвят и деликатни външен вид.- Интелигентен дизайн го прави лесен за работа, спестява време и енергия.- Произведено професионално оборудване, притежаващо стабилност, може да се купи с увереност.Пакетът включва 1 х Електрическа машина за подстригване на коса аксесоар.