Пречистване на пералната машина Wash Warrior, Пречистване на пералната машина Шайба, Хапчета за дълбоко почистване на Пералната машина Wash Warrior, за всички машини, включит?
  • New

Пречистване на пералната машина Wash Warrior, Пречистване на пералната машина Шайба, Хапчета за дълбоко почистване на Пералната

BGN 13.59

Сума
На склад

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

★Забележка : без да се налага ВРЪЩАНЕ : Ако не сте доволни от нашите продукти, моля, свържете се с нас, ние ще ви предоставим пълно връщане на парите в рамките на 90 дни, вашето удовлетворение е целта измийте Warrior. ✔ТРОЙНАТА ЕФЕКТИВНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ : Wash Warrior Перална машина хапчета, има тройна функция за дезинфекция.Използвайте един път в месеца, че вашата машина остава по-свеж и чист, а също и продлевала експлоатационен живот на пералната машина. ✔БЕЗОПАСНОСТТА на УПОТРЕБА : Ние сме се погрижили за вас, и за околната среда.Ето защо нашата нетоксичная и екологично чиста формула почиства, без използването на вредни химикали и ароматизатори.Измийте Warrior е подходящ за всички видове перални машини, и дори е безопасно за вашето септика. ✔УСТРАНИТЕЛЬ МИРИС : няма Вече вонящ на пералната машина.Препарат за отстраняване на котлен камък ще обнови количката на пералната машина, гумена шайба и вътрешна информация, така че дрехите ще излезе на чиста и си свежест. ✔ЛЕСНА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ : Просто опорожните пералната машина, поставете 1-3 таблетки,намокрете и стартирайте пълен цикъл на почистване.Дръжте дрехите от допълнително замърсяване в процеса на измиване, отново дишаше свежест. ✔ГРИЖИ се прави ЗА ВАС : ИЗМИЙТЕ WARRIOR се стреми да направи домашни задачи, по-малко досадни, ето защо ние разработихме линия от трайни и функционални продукти за вашето дълго обзавеждане.Ние ще се погрижим за всички ваши домашни нужди. ★Не караница се връща : Ако не сте доволни от нашите продукти, моля, свържете се с нас, ние ще ви предоставим пълно връщане на парите в рамките на 90 дни, вашето удовлетворение е целта измийте Warrior.