Над тоалетна за съхранение, 3-различен Органайзер за баня, Регулируема Метална етажерка за баня-с голямо пространство за съхранение, се Прилага за баня и кухня (бял)
  • New

Над тоалетна за съхранение, 3-различен Органайзер за баня, Регулируема Метална етажерка за баня-с голямо пространство за съхранение,

BGN 47.99

Сума
На склад

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Чудесен материал】Черна метална рамка комбинирана с 3 слоя дебели метални прегради, а структурата на съхранение над тоалетна стабилна, носи по-голяма тежест. 【Приложим размер на】 със срок на съхранение над тоалетна, размер : 19.69*10.24*62.21 в( 50*26*158 cm), ширина на тоалетната чиния не може да надвишава 18,51 инча/47 см, а височината на тоалетната чиния не може да надвишава 35,43 инча/90 см. (имайте предвид : долен слой, Независимо от това дали ще се отрази ли преграда за отваряне на капака на тоалетната чиния, моля измерете размера на тоалетната на себе си). 【Лесна инсталация】Пакет съдържа инструкции за сглобяване на изделия и инструменти, необходими, и това няма да отнеме много време, за да завършите красива рафта за съхранение на над тоалетна.Семейството непременно ще ви направи комплимент за това, когато се върне. 【Актуализация на продукта】 С 4 регулируеми крака, той може да е решаване на проблема неравни плочки на пода.5 куки са били заменени с метални върху пластмасови, за да се предотврати ръждата. 【Използване на пространството?】Този 3-слойный рафтове за съхранение на банята използва отворени рафтове ,заема малко пространство, но в него има много място за съхранение,и лесно можете да видите, където са поставени нещата.