WWFF Баня Тоалетна Тоалетни Баня полк Двойна стена на срока за съхраняване на Тоалетна мивка (размер : 40 см) (Размер : 40 см)
  • New

WWFF Баня Тоалетна Тоалетни Баня полк Двойна стена на срока за съхраняване на Тоалетна мивка (размер : 40 см) (Размер : 40 см)

BGN 217.41

Сума
На склад

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

➣ Стойка за баня, предназначени за предлагане на широк спектър от предмети, за да направи вашия дом по-организирани. ➣ Голям капацитет : Този душ полк чист организатор е предназначен за вашата семейна душа специално, ясен стил. ➣ Спестяване на пространство и лесен монтаж : Този органайзер за душата tidy organizer рационално използва пространството около тоалетната чиния robs, в която може да се побере на повечето елементи на банята. ➣ Превръща прекарано губи ъгловото пространство в ценно място за съхранение на нещата. ➣ Дръжте шампоан, сапун или други продукти за баня под ръка в тази душ-рафта, размери на продукта е умерен, няма да се отрази на пространството за къпане. ➣ Стойка за баня, предназначени за предлагане на широк спектър от предмети, за да направи вашия дом по-организирани.➣ Голям капацитет : Този чист органайзер за душ рафтове, специално разработена за вашата семейна душа в изчистен стил.➣ Спестяване на пространство и лесен монтаж : Този чист органайзер за душата-това е рационално използване на пространството около тоалетната чиния, в която може да се побере на повечето елементи на банята.➣ Превръща прекарано губи ъгловото пространство в ценно място за съхранение на нещата.➣ Дръжте шампоан, сапун или други продукти за баня под ръка в тази душ-рафта, размери на продукта е умерен, няма да се отрази на пространството за къпане.