BELECO 7x5ft Плат Зимен Пейзаж Фон Снеговалеж Бял Смърч Зимна Сцена Алпите Фон за Снимки на Коледа, на Нова Година е Събитие, Вечерни Декорация на Тържеството Снимка Фон ?
  • New

BELECO 7x5ft Плат Зимен Пейзаж Фон Снеговалеж Бял Смърч Зимна Сцена Алпите Фон за Снимки на Коледа, на Нова Година е Събитие,

BGN 13.50

Сума
На склад

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Размер : 7 х 5 метра (2,1 x 1,5 м).Материали : полиестерен плат, тя се различава от винил плат.Контраст : В сравнение с винил тъкан полиестерен плат за почистване, гладится и не изчезва.Цвят : С помощта на серия високотехнологични дигитален дизайн и компютърна печат.Не отекващ, това прави ефект на снимките по-истински и цветен.Применитесь : Коледа е, празник, коледна парти, фестивал, видео в Youtube, видео Тик Tok, стенно подвешивание и всяко голямо събитие или декорация и т.н. Характеристики : 1. Материали : полиестерен плат, лесен, удобен переноска и съхранение.2. Цвят : Ярък цвят, висока резолюция и качество & не избледнява.3. С помощта на поредица от високотехнологични цифрова проектиране и компютър-напечатанного, Не е отражение, това прави влиянието на снимките по-истински и по-цветни.Съвети : 1. Фон тъкан полиестер може да се измие и път.2. Всички декори ще бъдат изпратени в сгънат вид, и при тях има някои гънки.Как да премахнете гънки?1.Отпариватель дрехи(★★★★★)Погладьте фон отпаривателем дрехи, тогава той отново ще бъде гладко. удобно и бързо). 2.Парна ютия (★★★★☆)Гладьте фон парна ютия, но не сухо гладене (средната температура), след това той отново да бъде гладко.Ориентирани към клиента : Ние осигуряваме подгонянное обслужване на размера на изображенията.Ако планирате събитие, се свържете с нас, за да можете да персонализирате фона на събития.