Съдържанието на аквариума - това не е хоби. Това постапокалиптический житейски умения. Ключодържател, Съхранение на Аквариума, Уникални подаръци за Съдържанието н?
  • New

Съдържанието на аквариума - това не е хоби. Това постапокалиптический житейски умения. Ключодържател, Съхранение на Аквариума,

BGN 9.52

Сума
На склад

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ за съхранение на аквариум - той е изработен от висококачествена неръждаема стомана.Той е много издръжлив и гравиране никога не избледняват и не изчезва!.ГРАВИРАНЕ НИКОГА НЕ ИЗБЛЕДНЯВАТ И НЕ ИЗЧЕЗВА! - Той е изработен от висококачествена неръждаема стомана.Този ключодържател-идеалният подарък за всеки, особено за собственика на автомобила или на водача!.ТОЙ е УСТОЙЧИВ НА РЪЖДА, КОРОЗИЯ И промяна на цвета - гравиране никога не избледняват и не изчезва!Той е устойчив на ръжда, корозия и промяна на цвета.Този ключодържател-идеалният подарък за всеки, особено за собственика на автомобила или на водача!.ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК ЗА ВСЕКИ ЧОВЕК, ОСОБЕНО ЗА СОБСТВЕНИКА на КОЛАТА ИЛИ ШОФЬОРА - той е много издръжлив, а гравиране никога не избледняват и не изчезва!Той е устойчив на ръжда, корозия и промяна на цвета.Този ключодържател-идеалният подарък за всеки, особено за собственика на автомобила или на водача!.РАЗМЕР на ПРАВОЪГЪЛНИК - той е идеален за инсталиране на повечето ключове, което го прави отличен автомобилен аксесоар!.Ключодържател Aquarium Keeping Black е произведен от висококачествена неръждаема стомана, като осигурява здрав и издръжлив аксесоар.Гравиране никога не избледняват и не изчезва!Той е устойчив на ръжда, корозия и промяна на цвета.Този ключодържател-идеалният подарък за всеки, особено за собственика на автомобила или на водача!.